lunes, 30 de noviembre de 2009
A SEMANA DA FROITA
Ao longo desta semana estivemos gozando todo o colexio da merenda saudable. Cada dia comiamos diferente froita e cada cal máis sabrosa: PÁTANOS, ANANÁS, MAZÁS, PERAS, LARANXAS.Esperamos facelo pronto de novo. Moita grazas aos profesores pola sú colaboración.
RECEITA DE FROITAS
MACEDONIA DE FROITAS
INGREDIENTES:
-As froitas que teñas ben lavadas. Canta máis variedade, ¡mellor! Pero que non se che pase a man na cantidade.
-2 claras de ovo, batidas a piques de neve.
-2 xemas.
-50 gramos de azucre ou máis se o prefires moi doce.
PREPARACIÓN:
1- Curtas toda a froita en pequenos anacos e colócala nun bol.
2- Logo a espolvoreas con azucre ao teu gusto, pero non che vaias a pasar, que é preferible que lle falte a que lle sobre.
3- Metes a macedonia na neveira un intre e xa a tes listo para comer.
Esta receita é deliciosa e o seu segredo está en que cada froita é diferente. Son tan diferentes que ao probar sabores tan distintos que se mesturan na túa boca, a macedonia ten ese sabor especial que a fai tan exquisita. Todas as persoas podemos vivir xuntas en harmonía, para que xuntas gocemos mesturando o mellor que temos cada unha, como o fan as froitas na macedonia.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario